Op zoek naar een zetbank? Dimatech verkoopt zetbanken met een handmatige of automatische bediening. De handmatige zetbanken worden vaak gebruikt bij plaatwerk tot 2,5mm. Wanneer u werkt met een grotere productie of plaatwerk van dikker materiaal komt u al snel bij een automatische zetbank. Door het gebruik van zetbanken is het eenvoudig divers plaatmateriaal in een bepaalde hoek om te zetten of te buigen.

Vingerzetbank

Bij een vingerzetbank kunt u flexibel en met meer vrijheid een plaat bewerken. U kunt dan denken aan het maken van bakjes, halve zetting, gedeelde zetting en tegengestelde zettingen. Door middel van het verwijderen of toevoegen van vingers kunt u uw plaatmateriaal makkelijk bewerken.

Zetbank kopen

Bij de aankoop van een zetbank is het belangrijk om te kijken naar de juiste capaciteit. Die varieert namelijk nogal per zetbank. Ook is het goed om te bekijken wat voor werk u wilt gaan verrichten. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u verder adviseren in de keuze voor handmatig of automatisch. Voor grotere buigbreedtes en dikkere platen is het aan te raden een elektrisch aangedreven zetbanken te gebruiken. Deze werkt door middel van een voetpedaal.

Dimatech denkt graag met u mee in de aanschaf van een zetbank of vingerzetbank. Bij Dimatech hebben we zowel nieuwe als gebruikte zetbanken in het assortiment. Voor de nieuwe zetbanken voeren we de merken HM, Metallkraft en Jorg.

Gebruikte zetbank

Wilt u geen nieuwe, maar liever een tweedehands zetbank? Ook dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Dimatech heeft regelmatig gebruikte zetbanken te koop. Denk daarbij voornamelijk aan de merken HM, Jorg en Metallkraft. Wij verkopen alleen een tweedehands zetbank die volledig door ons is nagekeken. De zetbanken zijn dan door ons getest, gereinigd en waar nodig zijn onderdelen vervangen. Wij hebben de kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Levering zetbanken

Als u een zetbank koopt bij Dimatech kunnen wij deze bij u op het bedrijf plaatsen en installeren. Daarnaast is het mogelijk dat wij het periodieke onderhoud plegen, maar ook in het geval van storing of wanneer onderdelen vervangen moeten worden, kunnen we u van dienst zijn. Wij kunnen alle onderdelen van de zetbanken los leveren.