Een hydraulische strippenbuiger helpt bij het buigen van stripmateriaal en bij de productie van beugels en steunen. Met een hydraulische strippenbuiger kunt u het materiaal in elke gewenste hoek buigen.

Gereedschappen strippenbuiger

Bij een hydraulische strippenbuiger kunt u diverse gereedschappen verkrijgen om uw product naar wens te maken. De benodigde gereedschappen, zoeken wij graag voor u uit. Een strippenbuiger is leverbaar in de capaciteit van 10 tot circa 80 ton.
Dimatech levert diverse gebruikte strippenbuigers, denk hierbij aan de merken Euromac Digibend, Stierli en Simasv. Strippenbuigmachines kunt u zowel manueel als CNC-gestuurd kopen. Door een programma te maken, krijgt u steeds dezelfde buiging voor uw product.

Profielwals

Profielwalsen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Door naar uw product te kijken, kunnen wij u een passend advies geven welke profielwals u nodig heeft. Zo heeft u twee of drie rol aangedreven profielwalsen, een hydraulische of handmatige verstelbare bovenrol, of een CNC-gestuurde profielwals. De as-maten verschillen altijd bij profielwalsen. Dit heeft te maken met de capaciteit. De as-maat kan variëren van as-maat 30mm tot 110mm. Enkele profielwalsen kunt u ook kantelen. Hierdoor kunt u zowel horizontaal als verticaal buigen.
Dimatech verkoopt diverse merken profielwalsen, bijvoorbeeld Ercolina, Zopf, Metallkraft, Tauring en BPR, zowel nieuw als gebruikt.

Tweedehands strippenbuiger

Dimatech verkoopt gebruikte en nieuwe strippenbuigers. De buigmachines zijn veelal hydraulisch of elektrisch aangedreven. Als het gaat om strippenbuigers komen de merken Euromacc en Stierli veel voorbij. Bij de profielwalsen is Ercolina een merk dat wij regelmatig te koop aanbieden.

De buigmachines zijn voorzien van een voetpedaal waardoor u de handen vrij heeft om mee te werken. Op aanvraag kan Dimatech eveneens verschillende gereedschappen leveren voor de strippenbuiger en profielwals.

Levering strippenbuiger

Voordat de machines worden verkocht, zijn deze uiteraard uitvoerig door ons gecontroleerd en waar nodig zijn onderdelen vervangen. Ook is de machine helemaal schoongemaakt. Dimatech kan de buigmachine op locatie plaatsen en installeren. Het is ook mogelijk dat wij daarna onderhoud aan de machine plegen of onderdelen komen vervangen als deze stuk zijn gegaan. Dimatech kan alle losse onderdelen leveren.