Een geoliede machine sinds 2010

Zó houden we jouw productie draaiende

Bel, mail of bezoek Dimatech

Waarom Dimatech?

Het is ingewikkeld en tijdrovend om via verschillende kanalen metaalbewerkingsmachines, machine-onderdelen en gereedschappen voor je bedrijf te bemachtigen. Dimatech is daarom dat ene aanspreekpunt en inkoopadres voor al die essentiële productiemiddelen. En dat scheelt jou veel tijd en administratieve rompslomp.

In 2010 begon ik met dat idee in Varsseveld met Dimatech. Maar los van dat idee vind ik machines ook gewoon ‘erg mooi werk’. Pure liefhebberij speelde dus een rol.

Bel, mail of bezoek Dimatech

De machine-matchmaker

Een liefhebber komt ook gewoon goed van pas. Het is prettig om te sparren met iemand die een machine door en door kent. Dan weet je ook of het potentieel en de mogelijkheden van een machine, matchen met jouw behoeften. Want met een te zware of te lichte machine heb je overcapaciteit of ondercapaciteit. Allebei waardeloos. Goed dus om dit op voorhand te tackelen.

Bel, mail of bezoek Dimatech

Jouw one-stop-shop

Een machine plaatsen is 1. Zorgen dat deze jarenlang op volle toeren blijft draaien en een constante kwaliteit biedt, is 2. Daarom verzorgen we ook het onderhoud van je metaalbewerkingsmachines. Ook kregen we steeds vaker vragen als:

  • Heb je toevallig ook losse onderdelen voor onze machines?
  • Kan ik bij jullie ook gereedschappen inkopen?
  • Kun je onze werkplaats inrichten?

Jij vraagt, wij draaien. Zo hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld tot een fysieke én online one-stop-shop voor machines, gereedschappen, onderdelen en complete werkplaatsinrichting.

Bel, mail of bezoek Dimatech

Genoeg gepraat, aan het werk

Want de maakindustrie is onmisbaar voor Nederland. Stilstand is achteruitgang. Wij houden jouw productie daarom draaiende.

Bel, mail of bezoek Dimatech