WAAROM DIMATECH?

null

In- en verkoop van metaal en houtbewerkingsmachines

Wij kopen en verkopen nieuwe en tweedehands machines. Bijvoorbeeld draaibanken, freesbanken, kolomboormachines en zaagmachines.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Denk hierbij aan veiligheidsschoenen en werkhandschoenen. Veiligheidsjassen kunnen wij voor u personaliseren en bedrukken/borduren met uw bedrijfsnaam of logo.

Kwaliteitsgereedschappen

Sinds kort is onze showroom uitgebreid. U vindt er gereedschappen van Tengtools, Gedore, Knipex, Hitachi en Vynckier. Onze catalogus is op aanvraag leverbaar.

Service en onderhoud

Wij verzorgen eveneens service en onderhoud aan machines. Dit gebeurt in principe in onze eigen werkplaats, maar op verzoek komen wij naar u toe.

Lagertechniek

Wij verkopen bekende merken als Koyo en SKF. Tevens verkopen wij non-branded lagers.

Verspaangereedschap/ opspangereedschap

Denk aan boren, draadsnijden, verzinkboren, ruimers, zagen en ponsen, draaibeitels en beitelplaatjes, gereedschapshouders en nog veel meer.

Verhuur grondverzetmachines en aanbouwdelen

Zowel zakelijk als particulier kunt u diverse grondverzetmachines huren (per dag/week). In samenwerking met Compact Rent verhuren wij o.a. minigravers, midigravers, wielladers, dumpers, walsen, rijplaten en aanbouwdelen.

TOTAALLEVERANCIER

null

Vanaf 2010 zijn wij begonnen met de in- en verkoop van metaalbewerkingsmachines. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gezond en professioneel bedrijf en zijn wij totaalleverancier van werkplaatsbenodigdheden, persoonlijke beschermingsmiddelen, slijptechniek, meettechniek en verspanende gereedschappen. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons echter nog steeds hoog in het vaandel.

ONZE MERKEN

null