Freesbank

Dimatech heeft met enige regelmaat een tweedehands freesbank in de verkoop. Deze freesbanken zijn geschikt voor het frezen van diverse soorten metalen, denk hierbij onder andere aan staal, RVS, kunststof, aluminium, koper en messing.

Capaciteit freesbank

Afhankelijk van de bewerking en het soort materiaal dat u wilt bewerken, kijken we wat een geschikte freesbank is. Capaciteit is daarbij een belangrijk aspect. De capaciteit van de CNC freesbank varieert tussen de 5,5kW en 37kW. Eén van de extra opties voor de freesbanken is een horizontale of verticale wisselaar, waar u verschillende soorten gereedschap in kunt doen.

Bewerkingscentrum en programmeren freesbank

Als u grote aantallen moet verwerken, is het verstandig te kiezen voor een freesbank met een bewerkingscentrum. Doordat dit gesloten freesmachines zijn, ligt de snelheid vele malen hoger dan bij  normale open freesbanken. In veel gevallen zelfs wel tot driemaal sneller waardoor u veel tijd kunt besparen.

Een CNC freesbank is makkelijk te programmeren. Als u beschikt over DXF-bestanden, is het mogelijk deze in de freesbanken te importeren en ze door de freesmachines zelf te laten uitlezen. De Style freesbanken hebben een unieke besturing die eenvoudig is en waardoor zowel de ervaren als beginnend operator makkelijk met deze freesmachine kan werken.

Tweedehands freesbank

Bij de aanschaf van een tweedehands freesbank bij Dimatech bent u verzekerd van een kwaliteits freesmachine. Wij verkopen alleen merken waar we volledig achterstaan. Daarnaast zijn onze gebruikte freesbanken uitgebreid nagekeken en schoongemaakt. Een merk dat wij veel verkopen is Style. Van dit merk kunnen we CNC freesbanken en freesbanken met een bewerkingscentrum leveren. Onze freesbanken zijn betrouwbaar, nauwkeurig en flexibel. Het is belangrijk dat de freesmachine precies aansluit op uw wensen. Afhankelijk van de grootte van het te bewerken product is het mogelijk te kiezen uit verschillende type freesmachines. Een Style CNC freesbank is bijvoorbeeld zeer geschikt voor enkelstuks en kleine series.

Freesbank onderdelen

Dimatech verkoopt niet alleen freesbanken, maar ook freesbank onderdelen. Dit kan gaan om onderdelen ter vervanging, maar ook om uitbreidingsmogelijkheden. Dimatech verkoopt eigenlijk alles wat met metaalbewerking te maken heeft. Wij kunnen u overal in voorzien.

Levering freesbanken

Als u een freesbank koopt bij Dimatech, kunnen wij deze tevens voor u plaatsen en installeren. Daarnaast kunnen we periodiek onderhoud plegen, losse onderdelen leveren en storingen verhelpen. Ook kunnen we de freesbanken aanpassen conform de laatste Arbo Voorwaarden.