Dimatech heeft met enige regelmaat een tweedehands cnc freesmachine in de verkoop. Deze freesmachines zijn geschikt voor het frezen van diverse soorten metalen, denk hierbij onder andere aan staal, RVS, kunststof, aluminium, koper en messing.

 

Capaciteit CNC freesmachine

Afhankelijk van de bewerking en het soort materiaal dat u wilt bewerken, kijken we wat een geschikte CNC freesmachine is. Capaciteit is daarbij een belangrijk aspect. De capaciteit van een CNC freesbank varieert tussen de 5,5kW en 37kW. Eén van de extra opties van een freesmachine is een horizontale of verticale wisselaar, waar u verschillende soorten gereedschap in kunt doen.

Bewerkingscentrum en programmeren CNC freesmachine

Als u grote aantallen moet verwerken, is het verstandig te kiezen voor een bewerkingscentrum. Doordat dit gesloten machines zijn, ligt de snelheid veel hoger dan bij een normale open CNC freesmachine. In veel gevallen zelfs wel driemaal sneller, wat dus veel tijdswinst op kan leveren.

 

Een CNC freesmachine is makkelijk te programmeren. Als u beschikt over DXF-bestanden, is het mogelijk deze in de freesmachine te importeren en ze door de machine zelf te laten uitlezen. De Style freesbank heeft een unieke besturing die eenvoudig is en waardoor zowel de ervaren als beginnend operator makkelijk met deze machine kan werken.

 

Tweedehands CNC freesmachine

Bij de aanschaf van een tweedehands freesmachine bij Dimatech bent u verzekerd van een kwaliteits freesmachine. Wij verkopen alleen merken waar we volledig achterstaan. Daarnaast zijn onze gebruikte freesbanken uitgebreid nagekeken en schoongemaakt. Een merk dat wij veel verkopen is Style. Hierbij heb je de keuze uit een CNC freesmachine of een freesbank met bewerkingscentrum.

Onze freesmachines zijn betrouwbaar, nauwkeurig en flexibel. Het is belangrijk dat de machine precies aansluit op uw wensen. Afhankelijk van de grootte van het te bewerken product is het mogelijk te kiezen uit verschillende type machines. Een Style CNC freesbank is bijvoorbeeld zeer geschikt voor enkelstuks en kleine series. Dimatech verkoopt tevens veel conventionele freesmachines. Denk hierbij aan TOS, MRF, Lagun, Bridgeport, AVIA en CME.

 

CNC Freesmachine onderdelen

Dimatech verkoopt niet alleen freesmachine, maar onderdelen voor de machine. Dit kan gaan om onderdelen ter vervanging, maar ook om uitbreidingsmogelijkheden. Dimatech verkoopt eigenlijk alles wat met metaalbewerking te maken heeft. Wij kunnen u overal in voorzien.

 

Levering CNC freesmachine

Als u een freesmachine koopt bij Dimatech, kunnen wij deze tevens voor u plaatsen en installeren. Daarnaast kunnen we periodiek onderhoud plegen, losse onderdelen leveren en storingen verhelpen. Ook kunnen we de freesbank aanpassen conform de laatste Arbo-voorwaarden.